Голяма рокада се готви в бТВ.  Михаил Билалов ще води

...
Голяма рокада се готви в бТВ.  Михаил Билалов ще води
Коментари Харесай

Голяма рокада в бТВ. Съдбата на Билалов

Голяма рокада се готви в бТВ.  Михаил Билалов ще води " Стани богат " единствено до Нова година, настояват в медията. Още не се знае кой ще смени артиста в шоуто. В момента текат усилени кастинги за бъдещия му заместител, който да поеме щафетата от идващия тв сезон, твърди " Уикенд ".

За 4 години, откогато води, " Стани богат ", нашумелият в ролята на Джаро в сериала „ Под прикритие " Билалов не съумя да накара феновете да не помнят Ники Кънчев, с който шоуто стартира да се излъчва в България още преди 21 години.

-->

Хората по този начин и не привикнаха с наличието на Билалов в студиото на предаването. И до през днешния ден почитатели на Кънчев не стопират да се чудят за какво обичаният им водещ бе заменен с артиста.

Във Facebook даже се появи група " Да изгоним Михаил Билалов от “Стани богат ".

В bTV нямали недоволства от работата на Билалов. След като обаче Нова телевизия върна Кънчев на екран в сходно на „ Стани богат " куиз шоу - " Голямото гонене ", което се излъчва по същото време, се постанова да се отвърне на удара. Идеята била да провокират зрителския интерес с нов водещ.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР